Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 1 až 10 z celkem 99 článků.
1163_20240415_093700.jpg

Posílené béčko Čáslavi vyhrálo. Jednoznačný zápas, liboval si kouč Junek

Výrazně posílená čáslavská rezerva potřebovala doma zvítězit, v cestě jí stál v dalším pokračování krajské I.A třídy tým Horek. Domácí nakročili k vítězství v prvním poločase, kdy dali do čtyřiadvacáté minuty tři góly. Domácí drželi svůj náskok, který ještě navýšil svým druhým gólem Ronovský. Čáslav může mrzet jen inkasovaná branka v závěru, radost z výhry jí to ale pokazit nemohlo.

1155_20240408_094135.jpg

Kouč Junek bere bod jako ztrátu, jeho tým nevyužil dlouhou přesilovku

Bod zvenku je sice dobrý, trenér čáslavského béčka Vratislav Junek jej ale bere jako ztrátu. Jeho tým hrál bez branek v dalším zápase I.A třídy na půdě mělnické Pšovky a to hrál padesát minut proti deseti. „Beru to jako ztrátu,“ podotkl kouč hostujícího mužstva. Potěšila ho alespoň druhá nula vzadu.

1138_20240325_090519.jpg

Kvalita s balonem i důraz byly na straně Poděbrad, uznal trenér Junek

Podruhé za sebou hráli v jarní části sezony v krajské I.A třídě fotbalisté Slovanu Poděbrady na svém hřišti a podruhé vyhráli. A podruhé to bylo s týmem s Kutnohorska. Po Vrdech porazili také čáslavskou rezervu, pro kterou je to naopak druhá porážka v řadě. Dva góly Slovanu dal Jiráň, v nastavení přidal třetí branku střídající Saulich. Hosté se gólově neprosadili.

1100_20240226_094743.jpg

Juniorka inkasovala od Přelouče šest branek!

Fotbalisté čáslavské rezervy o víkendu sehráli přípravné utkání proti celku z Přelouče hrajícího krajský přebor. Domácí borci v zápase nakupili v obranné fázi řadu chyb a po zásluze od svého soupeře inkasovali půltucet branek!

1045_20231205_104547.jpg

Trenér Čáslavi B Junek: Motivovat hráče po devíti prohrách v řadě je složité

Alespoň trochu zachránili šíleně rozehranou soutěž, kdy poprvé zvítězili až v desátém kole krajské I.A třídy. Fotbalisté čáslavské rezervy skončili po podzimu na třináctém místě se čtrnácti body. Získali tak o tři body více něž minulý rok. Trenér Vratislav Junek nadšený není, přesto našel celkem hodně pozitiv. „Velké plus hodnotím, že všichni hráči to hrají absolutně zadarmo, což v této soutěži není samozřejmost. Dnes kdekdo nastavuje hlavně ruce pro prachy, u nás to hrají, protože to tady mají rádi,“ uvedl kouč čáslavské rezervy v rozhovoru pro Kutnohorský deník.