Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 47 článků.
204_20220407_124906.jpg

FK Čáslav zve nadějné fotbalisty na příměstský kemp do Žehušic

Také v letošním roce bude FK Čáslav pořádat dva příměstské fotbalové kempy. Červencový turnus proběhne v areálu ZŠ Žehušice. Na kemp zbývají poslední volná místa. Srpnový kemp se uskuteční ve sportovní areálu FK Čáslav a je již beznadějně obsazený. Fotbalové kempy jsou určeny pro holky a kluky od 6 do 12 let.

172_20220109_105525.jpg

Charitativní hokejové utkání vyneslo PRO JAKOUBKA padesát tisíc korun!

Po dvou letech dorazily do Čáslavi legendy české a československé fotbalové reprezentace. Fotbaloví internacionálové pod hlavičkou ŠMICER TEAMU v charitativním hokejovém utkání vyzvali k odvetnému střetnutí trenéry FK Čáslav. I tentokrát se z výhry radovali internacionálové, kteří zvítězili 9:7. O výsledek ale v tomto utkání nešlo. Zápas se hrál především pro malého Jakoubka Jandu, jenž utrpěl vážné poranění míchy a nyní podstupuje nákladnou léčbu. Výtěžek ze vstupného (vybralo se parádních padesát tisíc korun) putuje na transparentní účet FK Čáslav, který klub pro Jakoubka zřídil. V současné době je tak na tomto účtu vybráno již 130 tisíc korun!

168_20220103_214242.jpg

Další posila ŠMICER TEAMU: V Čáslavi nazuje brusle i legendární Karel Poborský!

Legendy české a československé fotbalové reprezentace poměří své síly v hokejovém charitativním utkání s trenéry FK Čáslav. ŠMICER TEAM hlásí na sobotní zápas další významnou posilu. Na čáslavský zimák vyjede v bruslích i legendární fotbalista Karel Poborský, který mimo Slavie Praha, Sparty Praha a dalších česých týmů nastupoval například za Manchester United, Benficu Lisabon, či Lazio Řím.

165_20211229_153630.jpg

Šmicer, Ujfaluši, Berger a další internacionálové vyzvou v charitativní hokejové bitvě trenéry FK Čáslav

Téměř po dvou letech dorazí do Čáslavi legendy české a československé fotbalové reprezentace. Fotbaloví internacionálové v charitativním hokejovém utkání vyzvou k odvetnému střetnutí trenéry FK Čáslav. Charitativní zápas se uskuteční na zimní stadionu v Čáslavi v sobotu 8. ledna od 15 hodin. Minimální vstupné na akci je 100 korun. Vstupenky můžete zakoupit i on-line! Výtěžek ze vstupného poputuje na transparentní účet FK Čáslav, který klub zřídil pro malého Jakoubka Jandu, jenž utrpěl vážné poranění míchy.